POZIV ZA SUDJELOVANJE U MANIFESTACIJI "MJESEC GASTRONOMIJE U SPLITU"

POZIV ZA SUDJELOVANJE U MANIFESTACIJI "MJESEC GASTRONOMIJE U SPLITU"

 

Turistička zajednica grada Splita organizira drugu po redu manifestaciju pod nazivom "Mjesec gastronomije u Splitu," koja će se održavati tijekom listopada, od 27. rujna do 5. studenoga 2023. godine.

 

Glavni cilj ove manifestacije je predstaviti bogatu gastronomsku ponudu lokalnom stanovništvu, kao i domaćim i stranim posjetiteljima, po pristupačnim cijenama, u razdoblju nakon turističke sezone. U sklopu manifestacije planirani su različiti programi koji obuhvaćaju različite segmente gastronomije, uključujući "Štorije o' spize," "Štorije o' vina," "Štorije o' slatkega" i druge.

 

Ako želite sudjelovati u ovoj gastronomskoj priči, molimo vas da najkasnije do 25. rujna 2023. g. pošaljete svoje kontakt podatke, logotip i sadržaj menija vašeg ugostiteljskog objekta na e-mail: manifestacije@visitsplit.com.

 

Potrebni kontakt podaci su: 

  • puni naziv ugostiteljskog objekta,
  • adresa ug. objekta,
  • broj telefona i e - mail (za rezervacije) i
  • mrežnu stranicu i profile društvenih mreža (Facebook i/ili Instagram stranicu).

 

Svaki restoran može sudjelovati s barem jednim ili više menija od minimalno tri slijeda (mesni, riblji, vegetarijanski i sl.). Potrebno je navesti cijenu po osobi za svaki meni.

 

Vaša suradnja bila bi dragocjena za uspješno provođenje ove manifestacije, te se nadamo da ćete se pridružiti ovom gastro putovanju.

 

S poštovanjem,

 

Turistička zajednica grada Splita

Obala HNP 9, 21000 Split

Tel.: +385 21 348 600

e-mail: manifestacije@visitsplit.com

 
Quota:

Salienti