ONLINE EDUKACIJA: SPORTSKI TURIZAM - AKTIVNI I PUSTOLOVNI TURIZAM

ONLINE EDUKACIJA: SPORTSKI TURIZAM - AKTIVNI I PUSTOLOVNI TURIZAM

 Feel IQM d.o.o. poziva Vas na edukaciju Sportski turizam - aktivni i pustolovni turizam

 
Edukacija će se održati putem ZOOM plarforme u srijedu, 12. svibnja 2021. godine s početkom u 17:00 sati
 
Razgovarat će se s gostima panela o uslugama pustolovnog i aktivnog turizma (rafting, slobodno penjanje, jahanje, zip line, bungee jumping, kajak na moru i rijekama i sl.)
Gosti su stručnjaci koji će dati praktične savjete, potaknuti Vaše poduzetničke ideje i prenijeti iskustvo iz prakse i s terena.
 
Gosti panela:
Iva Bencun - predsjednica Zajednice pustolovnog turizma pri HGK
Luka Kolovrat - direktor Turističke zajednice Imota
Krešo Rogoz - vlasnik i direktor Croatia Open Land DMC, Karlovac
 
 
Moderatorica: Đurđica Šimičić, IQM Destination
 
 
Za dolazak na predavanje dovoljno je upisati ime i prezime osobe koja je prisutna na predavanju. Podaci se upisuju pri ulasku na predavanje. Molimo Vas pri uključenju na predavanje isključite ton i video. Pripremite slobodno pitanja koja ćete predavaču moći postaviti u pismenom obliku (chat u tijeku predavanja).
 
Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odazivu.
 
Feel IQM d.o.o. srdačno vas pozdravlja u ime svojih destinacijskih partnera - TZ Grada Splita, TZ Grada Malog Lošinja, TZ Grada Vodica, Klastera Lika Destination, TZ Grada Karlovca, TZ Grada Požege, TZ Grada Kutjeva, TZ Grada Lipika, TZ Grada Pakraca, TZ Grada Pleternice, TZ Zlatni Papuk, TZ Grada Vukovara, TZ Grada Iloka, TZ Općine Nijemci, TZ Imota, TZ Grada Novalje, TZ Grada Cresa, TZ Grada Raba, TZ Općine Orebić, TZ Grada Supetra, TZ Općine Bol.
Teilen:

Besondere