ONLINE EDUKACIJA: SPORTSKI TURIZAM KAO VRHUNSKA DESTINACIJSKA PONUDA

ONLINE EDUKACIJA: SPORTSKI TURIZAM KAO VRHUNSKA DESTINACIJSKA PONUDA

Feel IQM d.o.o. poziva Vas na edukaciju Sportski turizam kao vrhunska destinacijska ponuda - pješačke, planinarske i biciklističke staze.

 
Edukacija će se održati putem ZOOM plarforme u srijedu, 05. svibnja 2021. godine s početkom u 17:00 sati
 
Razgovarat će se o načinima kako najbolje u destinaciji organizirati kvalitetnu sportsku infrastrukturu, pripremiti sve uvjete za gosta koji voli pješačiti, bavi se biciklizmom ili planinari. Postoji veliki broj mogućnosti, izazova i prilika o kojima će se razgovarati s gostima. Bit će i predstavljanje projekata:
Life on Mars – trail, otok Pag
Via Bratia – tematska turističko - planinarska staza, otok Brač
 
Gosti panela:
Marina Rizner, direktorica Turističke zajednice Grada Novalje
Martin Čotar, Odjel za bike&outdoor istarske županije
Ivan Cvitanić, direktor Turističke zajednice Grada Supetra
 

Moderatorica: Đurđica Šimičić, IQM Destination
 
 
Za dolazak na predavanje dovoljno je upisati ime i prezime osobe koja je prisutna na predavanju. Podaci se upisuju pri ulasku na predavanje. Molimo Vas pri uključenju na predavanje isključite ton i video. Pripremite slobodno pitanja koja ćete predavaču moći postaviti u pismenom obliku (chat u tijeku predavanja).
 
Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odazivu.
 
Feel IQM d.o.o. srdačno vas pozdravlja u ime svojih destinacijskih partnera - TZ Grada Splita, TZ Grada Malog Lošinja, TZ Grada Vodica, Klastera Lika Destination, TZ Grada Karlovca, TZ Grada Požege, TZ Grada Kutjeva, TZ Grada Lipika, TZ Grada Pakraca, TZ Grada Pleternice, TZ Zlatni Papuk, TZ Grada Vukovara, TZ Grada Iloka, TZ Općine Nijemci, TZ Imota, TZ Grada Novalje, TZ Grada Cresa, TZ Grada Raba, TZ Općine Orebić, TZ Grada Supetra, TZ Općine Bol.
Teilen:

Besondere