Mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije

Navedene mobilne aplikacije nisu službene aplikacije Turističke zajednice grada Splita. Turistička zajednica grada Splita ne preuzima odgovornost za potencijalnu štetu nastalu korištenjem navedenih mobilnih aplikacija.

 

 

Nova mobilna aplikacija za razmjenu viška gostiju

Ap Ap, što je skraćeno od „Aplikacija za apartmane“, nova je inventivna smartphone aplikacija čiji je idejni začetnik Dario Radin-Mačukat koji dolazi iz Vodica, a od nedavno živi u Splitu. Inače je po struci prvostupnik ekonomije za turistički menadžment, a aplikaciju je razvio u suradnji s prijateljem.
 
Radi se o aplikaciji za pribavljanje i slanje gostiju iznajmljivačima apartmana, soba i kuća za odmor, koja bi putem oglašavanja potražnje za smještajem, na brz i jednostavan način inicirala i omogućila slanje viška upita za smještaj gostiju, dobivenih uživo ili nekim drugim direktnim kontaktom. Mogu je koristiti i posrednici (agencije) za brže i jednostavnije pronalaženje smještaja turistima. Namijenjena je dakle onoj osobi koju će potencijalni gost uživo ili na neki drugi način kontaktirati da bi si pronašao smještaj. 

Pojednostavljeno rečeno, korisnici će imati priliku umrežiti se s ostalim iznajmljivačima, ali i posrednicima, u njihovom mjestu te jedni drugima na brz i jednostavan način slati goste.

Mobilna aplikacija Ap Ap jedan je od načina implementacije modernih trendova komunikacijske tehnologije u svrhu poboljšanja turističkog doživljaja. Koristeći aplikaciju Ap Ap povećavaju se izgledi da destinacija ostavi bolji početni dojam na gosta i dođe na glas kao neka u kojoj se u kratkom vremenu može naći smještaj za svačiji ukus.

Aplikacija će ove godine biti besplatna, a neće biti potrebno ni registrirati se za njeno korištenje. Za sad je dostupna samo verzija za Android operacijske sustave. Možete je preuzeti putem Google Play-a na linku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cinober.apap. Sve vezano uz aplikaciju možete pratiti i na Facebook stranici aplikacije: https://www.facebook.com/ap.ap.razmjena.gostiju.

 

HAPPYtoVISIT - nova turistička mobilna aplikacija

Zadovoljstvo nam je informirati Vas o novoj turističkoj aplikaciji HAPPYtoVISIT koja je dostupna na svim Android i iPhone uređajima.​

Radi se o aplikaciji koja objedinjuje preko 50 domaćih turističkih agencija koje u Hrvatskoj nude preko 450 različitih izleta i aktivnosti. Sve ponude su detaljno opisane, popraćene slikama i komentarima gostiju. Sve su ponude dostupne za kupovinu u realnom vremenu unutar aplikacije. Vjerujemo kako aplikacija radi u službi gostu jer gosti imaju pregled svih realno dostupnih izletničkih ponuda na jednom mjestu, a sve turističke agencije mogu bez inicijalne naknade objaviti svoju ponudu unutar aplikacije. 

Evo što imamo trenutno u ponudi iz Splita:

A aplikaciju možete preuzeti s ovih linkova:

 

Podijelite:

Istaknuto