visit split logo unesco logo
ONLINE EDUKACIJA: DIZAJNOM I FOTOGRAFIJOM DO USPJEŠNIJE PRODAJE

ONLINE EDUKACIJA: DIZAJNOM I FOTOGRAFIJOM DO USPJEŠNIJE PRODAJE

 

 

TEMA: DIZAJNOM I FOTOGRAFIJOM DO USPJEŠNIJE PRODAJE 

 

VRIJEME: Srijeda, 17.11.2021. u 17:00 sati 

 

Svjesni važnosti dobre i kvalitetne prezentacije naših usluga i proizvoda, na panel IQM Destination EDUCATION pozvani su gosti koji će pomoći da osvijestimo:

- važnost lijepog, ugodnog dizajna,

- važnost kvalitetne fotografije,

- važnost ukupno kvalitetne prezentacije.

 

GOSTI PANELA:

 

Hrvoje Serdar - u profesionalni svijet fotografije ulazi 1992. godine. Niz godina surađuje s domaćim i stranim marketinškim agencijama na raznim projektima, da bi 2002. osnovao foto agenciju “Bluestudio” koja djeluje i danas. Hrvoje je član ULUPUH-a, HZSU-a i potpredsjednik udruge Omnibus. Kroz njih ostvaruje svoj umjetnički opus pretačući trenutke iz svakodnevnog života i prirode koja ga okružuje u fotografije, koje je izlagao na raznim samostalnim i grupnim izložbama. https://www.art-serdar.hr/o-meni/ 

 

Danira Orešić - direktorica agencije Light Komunikacije i članica Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Tijekom dugogodišnjeg rada realizirala je brojne projekate vezane za modu, umjetnost, gastronomiju, enologiju, turizam i zdravstvo. Danira Orešić je pohađala Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, potom diplomira dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu nakon čega pohađa visoku poslovnu školu i stječe zvanje Manager za odnose s javnošću. Projektni tim koji vodi specijaliziran je uz odnose s javnošću  i za izradu web stranica, grafički dizajn,  produkciju video materijala te kreiranje promotivnih fotografija uz art direkciju.

 

Moderator: Đurđica Šimičić, IQM Destination

 

LINK: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_tFJ0GLmRQL-PlJ9f-RXsBg

 

Za dolazak na predavanje dovoljno je upisati ime i prezime osobe koja je prisutna na predavanju. Podaci se upisuju pri ulasku na predavanje. Pripremite slobodno pitanja koja ćete predavaču moći postaviti u pismenom obliku (chat u tijeku predavanja). Edukacija se snima i biti će javno objavljena.

Partager:

Saillants