REGIONALNA KONFERENCIJA TURIZMA "ODRŽIVOST - NOVA VRIJEDNOST"

REGIONALNA KONFERENCIJA TURIZMA "ODRŽIVOST - NOVA VRIJEDNOST"

 

HGK - Županijska komora Split organizira Regionalnu konferenciju turizma ''Održivost - nova vrijednost'', koja će se održati u ponedjeljak, 20. studenoga s početkom u 10,00 sati

 

Konferenciju ŽK Split organizira u suradnji sa županijskim komorama Zadra, Šibenika i Dubrovnika, a partneri događaja su Splitsko-dalmatinska županija, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Turistička zajednica grada Splita.

 

Prvi dio konferencije bit će posvećen novom zakonodavnom okviru i njegovom utjecaju na poslovanje tvrtki u turizmu uz poseban osvrt na održivo poslovanje. 

 

Naglasak konferencije bit će na učincima koje turizam ima na sve aspekte društva te nastojanjima dionika u turizmu da tim učincima upravljaju, o čemu će svjedočiti primjeri dobre prakse u održivom turizmu.

 

Na panel diskusiji pod nazivom ''Eko certificiranje u turizmu'' predstavnici putničkih i charter agencija, hotela i kampova predstavit će svoja iskustva prolaska kroz proces eko certificiranja, benefite istog za poslovanje, kao i daljnje korake koje njihove tvrtke na tom području planiraju poduzeti. 

 

Za poslovne subjekte koji plaćaju članarinu HGK, sudjelovanje je uključeno u članarinu, dok je za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice cijena 40 EUR + PDV po polazniku.

 

Detaljan program događanja šalje se po iskazu interesa za sudjelovanjem.

Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji trebaju se prijaviti na e-mail nbusic@hgk.hrnajkasnije 16. studenoga do 15 sati.

 
Quota:

Salienti