visit split logo unesco logo
2. KONGRES OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

2. KONGRES OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

 

Hrvatska udruga obiteljskog smještaja organizira 2. Kongres obiteljskog smještaja 27. i 28. ožujka 2023. u hotelu Radisson Blu Resort & Spa Split. Kongres u suorganizaciji Turističke zajedinice Splitsko-dalmatinske županije i županije Splitsko-dalmatinske namijenjen svim nositeljima obiteljskog smještaja, tj. iznajmljivačima.

 

Glavna svrha kongresa je upoznavanje iznajmljivača s novim trendovima, brendiranje i potpora obiteljskom smještaju u županiji Splitsko-dalmatinskoj, te upoznavanje s poreznom politikom. Gosti predavači zastupat će teme koji su iznajmljivačima od važnosti u uspješnom poslovanju.

 

Nove projekte vezane uz destinaciju i brendiranje smještaja predstavit će Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije. Županija Splitsko-dalmatinska predstavit će svoj projekt Ambasador u turizmu, a Upravni odjel za turizam i pomorstvo novosti vezano za kategorizaciju objekata. Ministarstvo turizma i sporta RH predstavit će novosti vezano za planiranu rekategorizaciju starijih objekata za smještaj. Predstavnici Porezne uprave upoznat će sudionike s poslovanjem, ulaskom u PDV sustav i svim ostalim pitanjima iz domene poslovanja iznajmljivača.

 

Na Kongresu sudjeluju gosti predavači iz Hrvatske, kao i iz Francuske, Italije i Slovenije koji su na čelu udruga i organizacija koji se bave poslovanjem obiteljskog smještaja, te će uputiti iznajmljivače u novitete i načine na koji se svaki mali iznajmljivač može istaknuti od konkurencije.

 

Svakako da su tu predstavnici domaćih i stranih platformi s kojima iznajmljivači surađuju.

 

Program 2. Kongresa obiteljskog smještaja dostupan je OVDJE.

 

Prijave na 2. Kongresa obiteljskog smještaja vrše se putem stranice Hrvatske udruge obiteljskog smještaja - https://huos.org/.

Partager:

Saillants