Ljetno kino Bačvice - program

Ljetno kino Bačvice - program

Ljetno kino Bačvice otvoreno je 1956. godine i jedno je od najposebnijih kina na Jadranu. Miris borova, šum mora, zvijezde, mjesec i brodovi koji prolaze morem u pozadini dodatni su bonus svim posjetiteljima kina i ljubiteljima kvalitetnog filmskog prorgama. Za projekcije se često traži ulaznica više, pa se nitko ne buni sjediti na zidiću ili gledati film s ručnika za plažu. Upravo ta ležernost daje kinu autentično mediteransko ozračje.

 

Kino Mediteran s ponosom preuzima programsko upravljanje Ljetnim kinom Bačvice, iz kojeg je 2012. nakon održanog Festivala mediteranskog filma Split čitava priča revitalizacije kina u Dalmaciji i krenula. Program se sastoji od nezavisnih filmova europske i svjetske kinematografije, komercijalnih filmova, filmova za djecu, a za filmske klasike pobrinut će se naši partneri iz Kinoteke Zlatna vrata.

 

Kino radi svaki dan, a cijena ulaznica iznosi 30 kuna. Blagajna otvara 30 minuta prije početka filma, a primamo gotovinu te Mastercard, Maestro i Visa kartice.

 

U ovome kinu vrijedi Kino Mediteran kartica vjernosti! Karticom vjernosti ostvarujete popust od 5 kuna na ulaznice, skupljate pečate i osvajate nagrade! Cijena kartice je 30 kuna odnosno 20 kuna za umirovljenike i studente te je besplatna za djecu do 12 godina, a možete je naručiti ovdje.

 

Ukoliko imate lanjsku karticu vjernosti, besplatno možete zamijeniti karticu za novu te prebaciti sve vaše pečate. Karticu možete zamijeniti ovdje i čekat će Vas na blagajni kina.

 

Facebook stranica

 

---

Raspored projekcija

 

Quota:

Salienti