ZIMSKO JUTRO NA MARJANU ZA VELIKE I MALE

ZIMSKO JUTRO NA MARJANU ZA VELIKE I MALE

Lokacija: Park-šuma Marjan 

 
Trajanje: 7.siječnja 2023. 
 
Sve informacije i novosti možete pratiti na: https://www.facebook.com/events/701952728188764
 
Da vaše zadnje dane blagdana i zimskog odmora, odmorite i uživate u prirodi Javna ustanova Park-šume Marjan za vas je osmislila subotnje jutro uz aktivnosti za velike i male posjetitelje.
 
Subotu, 07. siječnja 2023. provedite na Marjanu - prošetajte, slušajte priče u Dječjem gradu, posjetite crkvu svetog Jere i pustinjački stan, opustite se i uživajte.
09:30 - 13:00 sati: Crkva svetog Jere i ermitaža bit će otvorene za posjetitelje uz stručnu pratnju, a u suradnji s Muzej hrvatskih arheoloških spomenika i Bratovštinom svetog Križa.
11.30 - 12.30 sati: U Amfiteatru Dječjeg grada u 11.30 sati očekuje vas naša Pričaonica za velike i male uz Jasmina Žiljak Ilinčić, s bajkama i pričama iz cijelog svijeta.
Ovaj predio od davnina je poznat kao Vilinski dvori, a na njemu su vile, prema legendi, radosno plesale kola, pričale narodne priče i bajke i smijale se vlastitim nestašlucima. Oživimo zajedno duh prošlog vremena uz jednu "modernu vilu" koja će nam isplesti tkanje bajki i priča, te s nama poslušajte pripovjedačicu Jasmina Žiljak Ilinčić i uživajte u šumskim prizorima i zvukovima, opustite se pod borovima....
 
Od 09:00 sati nadalje otvoren i Zoo vrt.
E-bus Javne ustanove polazit će sa stajališta kod crkve svetog Frane na Rivi u 9:00, 9:45, 10:30, 11:15 i 12:00 sati. Dionica vožnje e-busa: Riva/Crkva svetog Frane - Rampa Institut - Šantine stine/Crkva svetog Jere - Plato Dječjeg grada - povratak do svetog Frane kroz Tunel. 
 
Podijelite:

Istaknuto