SPLEAT ADVENT

SPLEAT ADVENT

 

Lokacija: Stadion Stari plac  

Trajanje: 2. prosinca 2022. - 7. siječnja 2023.

Detalje programa te sve informacije i novosti možete pratiti na stranicama Spleat Adventa - https://www.facebook.com/spleatadvent/.

 

Spleat Advent na Starom placu otvara svoja vrata 2. prosinca 2022. i trajat će sve do 2. siječnja 2023.

*Organizatori Spleat Adventa obavještavaju kako se svečano otvaranje, koje je trebalo biti u petak, 2. prosinca 2022. u 20:00 sati na Starom placu, odgađa zbog kiše. Umjesto najavljenog koncerta benda "Je Veux" i glazbeno-scenskog performansa, predviđen je nastup DJ-a, a vrata Starog placa bit će otvorena za posjetitelje od 19:00 sati.

 

Udruga Bastion, koja okuplja vlasnike poznatih splitskih restorana, zaslužna je za organizaciju najvećeg splitskog gastroadventa:

 

Corto Maltese

Galerija Bar Food

BOKERIA kitchen & wine

Bokamorra

Pandora Greenbox

PiNKU fish & wine

UJE oil bar

MISTO street food & bar

ARTiČOK

 

Dio ekipe koja je organizirala prvi hrvatski adventski festival 'Adventilacija na Rivi' odlučila je iskoristiti svoje bogato višegodišnje iskustvo u organiziranju događaja ovakvog tipa. Kako kažu, dugo su spavali zimski san i ove godine odlučili izaći iz svojih komfornih zona, kako bi adventu vratili onaj stari sjaj, koji je ljude izvlačio iz domova u najhladnijim danima.

 

Dođi na spektakularno otvorenje Spleat Adventa, u petak, 2. prosinca 2022. od 20:00 sati!

Svečanost će se otvoriti umjetničkom izvedbom u 5 činova, posebno osmišljenom za ovaj događaj, i to uz goste iznenađenja.

Uz Spleat Advent, kreator programa otvorenja je i Boiler Arts & Culture, koji uskoro otvara svoja vrata te će prezentirati mali dio stvaranja umjetnosti i kulture. 

Drugi dio svečanog otvorenja koncertnim nastupom otvorit će bend JeVeux. 

 

Neno Belan & Fiumens otvorit će koncertni program Spleat Adventa na Starom placu, u subotu, 3. prosinca. Tako će Splićanke i Splićani uz uvijek rado viđenog glazbenog gosta zaplesati i otvoriti koncertnu sezonu najvećeg ovogodišnjeg adventa u gradu.

 

Neno Belan & Fiumensi obilježavaju 25 godina zajedničkog djelovanja na sceni, uspješno kombinirajući hitove Đavola i Fiumensa koji garantiraju opuštenu plesnu atmosferu za sve generacije. Nastupi u Splitu za Nenu Belana uvijek imaju poseban značaj, a jedno je sigurno, posjetitelje očekuje odličan provod.

 

Ulaznice za koncert dostupne su online na Adriaticket i na svim prodajnim mjestima Adriaticket po cijeni od 60,00 kn.

 

Koncert Nene Belana i Fiumensa ujedno je i uvertira u nastavak koncertnih izvedbi na kojima će posjetitelje zabavljati TBF, Urban & 4, Let 3, Tonči Huljić i Madre Badessa, Marko Tolja, Alejuandro Buendija i sinovi, Kries i još poneka iznenađenja. 

 

Za dnevni glazbeni program zadužena je splitska ekipa, u kombinaciji DJ-eva radio KLFM-a i Adriatic Social Cluba.

 

Sve informacije o Spleat Adventu mogu se pratiti na društvenim mrežama FacebookInstagram i TikTok, a svi posjetitelji imat će priliku koristiti i Instagram filter Spleat Advent 2022 kreiran posebno za ovu prigodu.

Podijelite:

Istaknuto