ADVENT PROKURATIVE

ADVENT PROKURATIVE

 

Lokacija: Trg Republike - Prokurative

Trajanje: 25. studenog - 6. siječnja

Sve informacije i novosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama Adventa Prokurative - https://web.facebook.com/adventprokurative/

 

Advent Prokurative podiže blagdane na novu razinu - najduža adventska zabava počinje već 25.11. na Prokurativama

Na najdužem i najspektakularnijem Adventu ove godine očekuju vas koncerti omiljenih pjevačkih legendi, nogometna fan zona, gastro kućice, bogati dječji program te najveće klizalište u Splitu!

Jedan od najljepših trgova u Dalmaciji, a i šire, ove godine dobit će božićno ruho kakvo Splićani još nisu doživjeli - što svakako zaslužuju. Prekrasne Prokurative uz manifestaciju 'Advent Prokurative' preobrazit će se u pravu božićnu bajku, gdje neće nedostajati svakodnevne zabave za sve generacije.

 

Koncerti, SP Katar fan zona, klizalište, dječji program i kućice

'Advent Prokurative' je svojim sadržajem svakako najšareniji Advent do sada, koji u centru Splita kreće prvi - već 23. studenog u 11 sati ujutro na velikom LED ekranu, površine 6x3 metra, organizirano je gledanje prve utakmice hrvatske nogometne reprezentancije protiv Maroka. A to je samo zagrijavanje za sve ono što nas naknadno očekuje!

Narednih 46 dana na Prokurativama uslijedit će koncerti petkom i subotom kakve Prokurative već dugo nisu doživjele, gledanje utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru, nastupi DJ-a radnim danom, među kojima su DJ Duple, DJ Jakir, DJ Luka Barbić i mnogi drugi, bogati dječji program i radionice preko dana, besplatne predstave u režiji GKM-a, a kao šlag na početku i kraju svakog dana - najveće i najraskošnije klizalište u Splitu!

 

Krenimo od glazbenog dijela programa. Prokurative će ovog Adventa biti epicentar pjesme, plesa i cjelodnevne zabave. Tako će redom nastupiti:

 

Marko Pecotić Peco, 25. studenog 

Dražen Zečić, 26. studenog

Mjesni Odbor, 2. prosinca 

Cubismo, 3. prosinca

Alen Vitasović, 9. prosinca

Vuco & band, 10. prosinca

Kočani orkestar, 16. prosinca

Kuzma & Shaka Zulu, 17. prosinca

Jole, 23. prosinca

Željko Bebek & band, 6. siječnja

 

Nakon prvog koncerta Marka Pecotića Pece uz slobodan ulaz, u petak 25. 11., očekuje nas veliki koncert Dražena Zečića, u subotu 26. studenog, koji će nakon trijumfalnog koncerta na Žnjanu ovog ljeta, još jednom Splićanima prirediti nezaboravnu atmosferu uz svoje najveće hitove, da bi nas već sljedećeg vikenda na istoj pozornici rasplesali Mjesni odbor i Cubismo.

 

Ulaznice će biti dostupne za kupnju putem online servisa adriaticket.com, te osobno u restoranu Bajamonti na Prokurativama, Dancing Bear Music Shopu u Dioklecijanovoj ulici 6 te u Tisak Media u City Centru One. Za najbolji pogled na adventske koncerte, moći ćete rezervirat stol i to putem društvenih mreža Adventa Prokurative.

 

Bogati program za djecu i obitelj

Šušur za djecu i obitelji trajat će cijelog dana, svakog dana. Tako će najmlađe razveseliti program uz animatore, darivanje za Sv. Lucu, Sv. Nikolu i Badnjak, dječji doček Nove godine 31. prosinca, kao i klizalište koje je otvoreno svakim danom od 9 do 23 sata. 

Ono što će posebno razveseliti najmlađe je besplatna predstava 'Mačak u Čizmama', koju djeci poklanja 'Advent Prokurative' u suradnji s Gradskim kazalištem mladih. Sto pedeset djece moći će besplatno pogledati predstavu u subotu, 3. prosinca, u 16 sati, a sve što trebate je doći na Prokurative nekoliko sati prije, gdje će kostimirani likovi iz predstave animirati djecu i dijeliti besplatne ulaznice.

 

Najveće klizalište u gradu ovog Adventa 

Klizalište na Prokurativama prostirat će se na površini od 600 m2, a bit će opremljeno suvremenim tehnologijama - led rukohvatima, ekranima i velikom led svjetlećom jelkom s animiranim projekcijama i svjetlosnim efektima u ritmu glazbe. Tu će se organizirati šarolik dječji program, škola klizanja, žuti dan KK Splita, kao i Hajdukov bili dan uz druženje s igračima.

 

Advent se vraća kućicama, jer organizatori koji stoje iza 'Adventa Prokurative' popularni su splitski ugostitelji s dugogodišnjim iskustvom:

 

Bajamonti Pizza, Fish & Steak House,

Restaurant Adriatic,

Pizzeria Skipper,

Adriatic Sushi & Oyster bar Split,

Pizzeria Sette Sorelle,

Konoba Laganini,

Chops Grill - steak & seafood,

Portofino - Steak, Pasta & Seafood,

Paradiso bar Split,

Pizzeria Portas i

The Fat Boar.

 

S obzirom na to da se radi o ugostiteljima koji već godinama pomiču granice u ponudi hrane, pića i zabave u Splitu, sigurni smo da će brojni posjetitelji guštati u njihovoj blagdanskoj ponudi hrane i pića, koja će se pronaći na čak 8 kućica na Prokurativama.

 

Ulaznice se za neke koncerte neće naplaćivati, a maksimalni kapacitet Prokurativa je ograničen na tisuću posjetitelja, kako bi svi mogli nesmetano uživati u glazbi, plesu, hrani i piću. 

 

Di ćeš za Svjetsko?! Fan zona i gledanje Vatrenih 

Svjetsko prvenstvu u Katru u kombinaciji s blagdanima je ono što 'Advent Prokurative' podiže na novu, do sada neviđenu razinu. Utakmice hrvatske reprezentacije kreću s centra Splita - grupna faza natjecanja pratit će se na Prokurativama, a mi se samo nadamo što većem uspjehu naše reprezentacije, jer to znači više utakmica i više guštanja na 'Adventu Prokurative'! 

Podijelite:

Istaknuto