ENTER KONFERENCIJA

ENTER KONFERENCIJA

 

Lokacija: Spaladium arena (Zrinsko-frankopanska 211, 21000 Split) 

 

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija ENTER, proizišla iz konferencije Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima, organizira se u cilju razvoja i unapređenja rada s potencijalno darovitom djecom i mladima. Ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika. Također, cilj mu je i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja općenito, kroz promociju i razmjenu primjera dobre prakse: inovativnih metoda učenja i poučavanja, nastavničkih i učeničkih projekata kao i umrežavanje stručnjaka iz i izvan RH. 

 

Konferencija će se odvijati hibridno, dakle uz dolazak na lokaciju gdje će se moći steći znanja i vještine te razmijeniti iskustva, umrežiti se s kolegama iz države i i izvan nje, moći će se pratiti i u on-line okruženju. 

 

Prijave na konferenciju putem ETAEDU, a u naziv stručnog skupa upišite ENTER.

 

Ulaznice pojedinačne, skupne, učeničke/studentske kao i virtualne, dostupne su na stranicama konferencije: https://enter.izvrsna.hr/

 

Sve informacije, objave i ostale zanimljivosti o ENTER konferenciji pratite na:

 

https://www.facebook.com/enter.izvrsna

 

https://www.instagram.com/enter.izvrsna/

Podijelite:

Istaknuto