TREASURE DIGGING GAME

TREASURE DIGGING GAME

U sklopu konferencije “Kompetencije za turizam” koja je održana 03.09.2021. godine u prostorima Turističko-ugostiteljske škole Split, predstavljen je novi projekt u partnerstvu Turističko-ugostiteljske škole Split i Elektrotehničke škole Split pod nazivom “Treasure digging game”, koji je realiziran sredstvima Ministarstva turizma u sklopu projekta “Promocija i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam”. Potporu projektu pružila je Turistička zajednica grada Splita.

 

Osnovna ideja ovog projekta je da učenici obrazovnih smjerova hotelijersko- turistički tehničar i tehničar za računalstvo zajedničkim angažmanom omoguće malim turistima da uz pomoć psića Belle upoznaju jezgru grada Splita i pomognu joj da što prije dođe do blaga koje se nalazi u podrumima Dioklecijanove palače. Igrica „Treasure digging game“ je poučna aplikacija-video igrica koja djecu upoznaje s gradom na edukativan, interaktivan i zanimljiv način. Igrica je osmišljena na način da psić Bella trčkara ulicama uže jezgre grada (po povijesnoj Dioklecijanovoj palači) te se uz pomoć djece koja je navode približava skrivenom blagu.

 

Igrica „Treasure digging game“ će uskoro biti dostupna za preuzimanje, a u fotogaleriji iznad donosimo nekoliko kadrova iz igrice.

 

Podijelite:

Istaknuto