ADVENT U SPLITU 2020 - GRADSKA RIVA

ADVENT U SPLITU 2020 - GRADSKA RIVA

Gradska Riva i ovoga Adventa bit će izvor predivne glazbe i raskošnih svjetlosnih atrakcija. Na novim, ali i već tradicionalnim koncertima svakoga vikenda od 11:00 sati odzvanjat će zvuci klasične glazbe, opernih arija, i mnogih drugih stilova i izvođača koji će dočarati uzvišen božićni ugođaj. One najmlađe razveselit će posebni programi proslave blagdana sv. Nikole i sv. Lucije, kao i Badnjaka i Silvestrova u 10:30.
 
Zastanite tijekom šetnje ovom nezaobilaznom lokacijom, pogledajte osvijetljenu fontanu i palme, multimedijalne atrakcije na samoj površini mora, poslušajte glazbene sastave te zabilježite taj trenutak na jednom od tematskih božićnih foto-punktova. 
 
Program na Rivi održat će se ovog vikenda od 11:00 sati, a u prostoru ispred pozornice ograđen je prostor za 25 ljudi kojima će se, pri ulasku, mjeriti temperature i dijeliti zaštitne maske i dezinficijensi. Prvi koncerti održat će se u subotu, 28. studenoga, kada s božićnim programom nastupa Corso Adriatico u sastavu Stefan Kokoškov- tenor, Danira Ipavec – harmonika, Zoran Velić – klavir, Bjanka Ivas – mezzosopran i Mirella Meić – vokal solo, te u nedjelju, 29. studenoga, uz nastup dua Splitskih solista, tenora Vlade Garića i pijanista Darka Aljinovića. Zbog sigurnosti posjetitelja angažirano je i dodatno osoblje.
 
 
 
 
Događanja u sklopu drugoga vikenda Adventa u Splitu „Ljubav nas spaja“,
Subota, 5. prosinca 2020. / Nedjelja, 6. prosinca 2020. 
od 11:00 do 13:00 sati
 
Subotnji program sastoji se od nastupa glazbenih sastava, muške klape „Ježinac“, policijske klape „Sveti Mihovil“, dueta Edi Šegota i Mislav Biočina uz pratnju te sastava „Cambi“, dok će sve prolaznike Rivom u nedjelju zabavljati saksofonist Mladen Baučić Baucho i Trio Baucho. Isti dan, 6. prosinca, očekuje nas i dolazak svetog Nikole i Djeda Božićnjaka koji će pozdraviti okupljenu djecu u podne i podijeliti poklone poštujući sve epidemiološke mjere. U slučaju lošega vremena program se otkazuje. 
 
 
 
 
 
Događanja u sklopu trećeg vikenda Adventa u Splitu „Ljubav nas spaja“,
Subota, 12. prosinca 2020. / Nedjelja, 13. prosinca 2020. 
od 11:00 do 13:00 sati
 
Subotnji program sastoji se od nastupa glazbenice Lili Gee uz pratnju benda The Strings, dok će u nedjelju sve prolaznike Rivom zabavljati splitska grupa Providenca. Isti dan, 13. prosinca, na adventsku pozornicu stići će i svima draga sveta Luce i Djed Božićnjak koji će pozdraviti okupljenu djecu u podne i podijeliti im darove postavljene ispred bine poštujući sve epidemiološke mjere. U slučaju lošega vremena program se otkazuje. 
 
 
 
Podijelite:

Istaknuto