Gradimo dom zajedno: program, siječanj

Gradimo dom zajedno: program, siječanj

21.1. 20:00H

KLUB KOCKA

RAZGOVOR „JEDAN NA JEDAN“: PREDSTAVLJANJE UDRUGE FOTO-AUDIO PROJEKT

Kroz opušten razgovor i druženje, upoznajte djelatnosti i aktivnosti udruga Aktivist i Foto-audio projekt. Doznajte koja je njihova uloga u Kocki i Koaliciji udruga mladih, ali i na koji način se vi možete uključiti te razvijati vaše vještine u poticajnoj i kreativnoj zajednici!

 

23.1. 19H

KLUB KOCKA

KOCKIN ORMAR (KUM/AKTIVIST+KLFM)

Kockin ormar zamišljen je kao razmjena za sve vas i nas kojima ormari i police pucaju po šavovima, a odvit će se prema jednostavnom principu: odnesi sve što ti se svidi, a ostavi donacije za napuštene šapice!

Na predmetima i odjeći nema cijena, ali zbog manjka prostornog kapaciteta za skladištenje želimo udomit što više stvari :D

Primamo donacije za šapice u vidu dekica, hrane, povodaca... sve što vam je viška, a u dobrom je stanju – naći će sretnog vlasnika. Sve donacije, kako prikupljenih stvari, tako i novca, prosljeđujemo volonterima koji se brinu o napuštenim šapicama.

Bit će čajeva, bit će kolača, otvorit ćemo i šank za žedna grla, a KLFM-ovi Djevi počastit će nas glazbenom selekcijom koju specijalno pripremaju za ovu prigodu!

 

27.1. 10H

BETON KINO

KUSTOSKA ŠKOLA (MAVENA)

  

31.1. 21h

BETON KINO

FILM I RAZGOVOR: SLUČAJNI ŽIVOT (MKC)

Dvojica mladih službenika, inače amaterskih veslača, vode uobičajeni svakodnevni život, pokušavajući pronaći u njemu više uzbuđenja i zadovoljstva. Introvertirani i senzibilniji od njih zaljubi se u privlačnu ženu. Novovalna drama iz kruga zagrebačkih hičkokovaca.

 

Program je potpuno besplatan i otvoren za sve posjetitelje!

 

Podijelite:

Istaknuto