Splitech: 4. međunarodna konferencija o pametnim i održivim tehnologijama

Splitech: 4. međunarodna konferencija o pametnim i održivim tehnologijama

Već  4. godinu za redom splitski Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) organizira „Međunarodnu konferenciju o pametnim i održivim tehnologijama – SpliTech“.

U periodu od 18. do 21. lipnja 2019. godine, konferencija će obuhvatiti teme poput: IoT, pametno okruženje / grad, energija, inženjersko modeliranje i zdravlje.

Uz znanstveni dio konferencije koji obuhvaća prezentaciju znanstvenih radova i postera, održat će se i niz pozvanih predavanja te okrugli stolovi na teme konferencije.

Pod okriljem SpliTecha, 21.06.2019. na FESBU će se organizirati IoT dan gdje će domaće i inozemne tvrtke iz IoT sektora, uz predavanje prezentirati svoje proizvode visokog tehnološkog nivoa, te će predstaviti studentima različite mogućnosti suradnje, prakse i zaposlenja. IoT Dan će uključiti tri događaja na splitskom FESBu: IoT predavanja, IoT izložbeni prostor te IoT tutorijale gdje će svi prisutni u ugodnoj atmosferi uz kvizove i nagradne igre moći naučiti nešto o svijetu Interneta Stvari (IoT-a). IoT dan će biti besplatan i otvoren za sve znatiželjnike, a posebna želja nam je na ovaj event privući što veći broj studenata i mladih.

 

Podijelite:

Istaknuto