Basket Tour 2019

Basket Tour 2019

BASKET TOUR je spektakularna košarkaška turneja koja oduševljava mnogobrojnu publiku na najatraktivnijim lokacijama velikog broja hrvatskih gradova u periodu od svibnja do srpnja. Emocijama i adrenalinom nabijeno košarkaško natjecanje povezano je sa vrhunskim show programom u dinamičnu i zanimljivu cjelinu koja se odvija u sadržajno bogatoj areni lijepog vizualnog izgleda.

 

Utakmice Basket Toura prave su ulične bitke u kojima nema izgubljene lopte, a igraju se po sistemu 3x3 koji karakterizira iznimna brzina te pruža mogućnosti za brojne rezultatske preokrete, kreativne poteze i neizvjesne završnice. Natjecanje se odvija u tri kategorije (U13, U15, SENIORI) na posebnoj košarkaškoj podlozi. Program na eventima počinje u 16 sati, a završava velikim finalima u posebnoj atmosferi pod svijetlima reflektora oko 22 sata.

 

Za realizaciju programa i dobru atmosferu u publici i na terenu brine se voditelj uz zvučnu pratnju DJ-a. U suradnji sa partnerima organizirana su natjecanja u zakucavanju i tricama, te brojne nagradne igre za publiku i igrače koje se savršeno uklapaju u atrakciju zvanu BASKET TOUR!

Podijelite:

Istaknuto