visit split logo unesco logo
MJESEC HRVATSKOG TURIZMA

MJESEC HRVATSKOG TURIZMA

 

 

Mjesec hrvatskog turizma je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u od 1.10.2021. do 31.10.2021. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. Na ponudi će biti razni turistički proizvodi, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

 

U akciju se mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr.

 

Cilj je projekta poticanje domaćeg turizma i povećanje turističkog prometa u postsezoni. U cilju promocije navedene ponude provodi se marketing kampanja na svim medijskim platformama (televizija, radio, društvene mreže i sl.)

 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti direktno na web stranici https://mjesechrvatskogturizma.hr/poduzetnici/ ili svoja pitanja i ponude poslati na e-mail adresu info@mjesechrvatskogturizma.hr odakle će biti upućeni na daljnju proceduru.

Partager:

Saillants