visit split logo unesco logo
Ljetno kino bačvice: PROGRAM (13.9. - 21.9.)

Ljetno kino bačvice: PROGRAM (13.9. - 21.9.)

Dragi naši posjetitelji,

nažalost smo stigli i do objave posljednjeg tjednog programa za lito 2019!

U sklopu 5. Rendez-vous au Cinéma u organizaciji Kino Mreže danas prikazujemo francusku Magistralu Kennedy, a na projekciji će nam se pridružiti i redateljica Dominique Cabrera koja će predstaviti film!

Pripremili smo vam premijerne projekcije 18+ komedije “Dobri dečki”, hit “Ad Astra” s Brad Pittom koji nam friško stiže s festivala u Veneciji i sjajan dokumentarac “Putinovi svjedoci”, pobjednik filmskog festivala u Karlovym Varyma. 

Za sve koji su propustili evo posljednje prilike za napeti politički triler “Vlast”, čisto da se pred početak predsjedničke utrke podsjetite kako funkcionira korumpirana politika, a tu su još i napeta sudska drama “Optužena” i komedija “Prevarantice s Wall Streeta” s Jennifer Lopez.

I za kraj, sjajan mali nezavisni film “THE BEST OF DORIEN B.”, topla belgijska komedija premijerno prikazana na Rotterdam Film Fetivalu. Film za koji niste čuli, ali koji vas nimalo neće razočarati i koji nije u redovnoj distribuciji pa je ovo jedinstvena prilika za pogledati ga!

Provedite ovaj zadnji tjedan s nama, a možda i osvojite neke lipe nagrade - u tjednu ispred nas očekujemo deset tisućitog posjetitelja, možda ste to upravo vi!

Otvorene su i rezervacije za sve ovotjedne projekcije.


  “Sigh… there goes another summer, Snoopy!” – Charlie Brown

 

Facebook stranica

 

---  

RASPORED PROJEKCIJA 

 

Partager:

Saillants