visit split logo unesco logo
ABC MKC - Kreativne radionice za osnovnoškolce

ABC MKC - Kreativne radionice za osnovnoškolce

 Lokacija: Galerija MKC / Dom mladih


Vrijeme:  13. i 14. travnja od 11:00 do 12:30 sati
 
 
Tijekom vikenda, 13. i 14. travnja, u Galeriji MKC u splitskom Domu mladih, bit će održane kreativne radionice za osnovnoškolce. Splitski Multimedijalni kulturni centar pokreće program namijenjen najmlađoj publici, možda sada malenim, ali svakako budućim velikim ljubiteljima umjetnosti. 
 
Program ABC MKC namijenjen je djeci osnovnoškolskog uzrasta, te će tijekom godine pratiti galerijske programe ustanove sa željom da potaknemo njihovu kreativnost, zajedno vježbamo gledati i razgovarati o umjetnosti. U sklopu prve dvije radionice obići ćemo postav aktualne izložbe o posljedicama digitalnih tehnologija („Digitalni oksimoron“), a nakon vođenog obilaska, posvetit ćemo se kreativnom dijelu programa i stvaranju radova inspiriranih odabranim djelima iz postava. Program će se odvijati u Galeriji MKC u subotu 13. i nedjelju 14. travnja od 11 do 12.30 h. 
 
Dvije radionice različitog su sadržaja, a vodi ih muzejska pedagoginja i povjesničarka umjetnosti Josipa Prosinečki. Radionice su besplatne, a prijave možete uputiti na mail adresu josipa.prosinecki@gmail.com
 
Ulaz u Galeriju je s platoa Doma mladih, Ulica slobode 28. Vidimo se u Galeriji MKC! 
Compartir:

Destacado