PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH

PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH

Sve sudionike međunarodnog finala, Splićane i njihove goste očekuje spektakularan završetak 23. sezone Plazma Sportskih igara mladih na splitskoj Rivi u srijedu, 21. kolovoza. Program će započeti u 20 sati nastupima Mie Dimšić, Marka Tolje i Frajli, nakon čega će uslijediti svečana ceremonija zatvaranja, uz izravan prijenos na N1 televiziji od 20.45. sati. Mnogobrojni sportaši te pripadnici gospodarskog i političkog života regije družit će se s natjecateljima na Rivi. U sklopu ceremonije pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova RH predstavit će veliku zajedničku akciju ''Budi navijač, a ne razbijač'', a Igre će službeno zatvoriti Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH. Veliki vatromet označit će nastavak programa i koncert Frajli.

 

Veliko međunarodno finale Plazma Sportskih igara mladih u 10 sportskih disciplina održava se 16.8.- 22.8. na sportskim terenima diljem Splita.  Više od tisuću natjecatelja iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske pretvorit će Split u središte sporta cijele regije. Jedinstvena je to prilika za sve školarce da provedu nezaboravne dane na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora.

Djeca i mladi iz regije druže se sa svojim vršnjacima na moru i uz sve godine održavanja na sportskim terenima nije zabilježen niti najmanji incident. Mnogobrojne poznate osobe i vrhunski sportaši sudjelovali su u mladosti na Plazma Sportskim igrama mladih, a među mnogobrojnim ambasadorima su Nemanja Matić, Predrag Mijatović, Edin Džeko, Luka Modrić.

 

Coca- Cola Cup međunarodno finale

Upravo je nogomet najmasovniji sport u sklopu Plazma Sportskih igara mladih a natječu se u sklopu Coca- Cola Cupa u sve tri zemlje. U 2019. godini turniri su održani u 175 gradova u regiji. Veliko međunarodno finale održat će se 20. kolovoza na nogometnim terenima FESB-a s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na SK1 televiziji.

 

Sve najbolje od Plazma Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama: Plazma Sportske igre mladih i instagramu: igremladih_hr: 

 

----

PROGRAM svečanog zatvaranja 23. Sportskih igara mladih koje će se održati u srijedu 21.8. s početkom u 20 sati na splitskoj Rivi uz izravan prijenos na N1 televiziji preuzmite na OVOJ POVEZNICI.

 

Compartir:

Destacado