Ljetno kino bačvice: PROGRAM (9. - 15. 8.)

Ljetno kino bačvice: PROGRAM (9. - 15. 8.)

Dragi naši posjetitelji,

novi kino tjedan započinjemo sa gostovanjem Ljeta u Kino mreži i projekcijom sinkroniziranog obiteljskog klasika Mala sirena u petak u 20:30. 

Iako je sutrašnja projekcija filma Bilo jednom u Hollywoodu rasprodana, nemojte očajavati jer su tu i projekcije u nedjelju i četvrtak. A ako ga baš želite pogledati u ovaj četvrtak, bit će karata i za zidić koje ne garantiraju sjedeće mjesto - njih puštamo u prodaju od 21h na blagajni kina.

Za subotu smo pripremili nešto drugačije - u čast obilježavanja 50. godišnjice Woodstocka Klasika al fresco prikazuje koncertni film snimljen te davne 1969. godine. 

U ponedjeljak tu je još jedna prilika za pogledati Kralja lavova na engleskom jeziku, a od komercijalnih naslova tu je i premijera Plijena u srijedu. Klasika Al Fresco nam donosi i Aliense Jamesa Camerona u klasičnom terminu u utorak. Kao dio Ferragosta u Kinu Mediteran prikazujemo Selfie - talijanski dokumentarni film snimljen kao selfie dvojice prijatelja nakon što njihovu zajednicu protrese strašan zločin. 

Za ovotjedne projekcije otvorene su rezervacije na našem webu.

 

Facebook stranica

 

---  

RASPORED PROJEKCIJA 

 

Share:

Highlights